1000 ir 1 naktis naujiena salone - antklodė su kanapėmis

2023.05.29

Išskirtinė ekologiška HEFEL Bio (Hanf) Kanapės antklodė susideda iš 70% HEFEL kanapių ir 30% organinės medvilnės (sertifikuotas ekologiškas auginimas) ir 100% organinės medvilnės audinio (sertifikuotas ekologiškas auginimas).

Kanapių pluoštas yra sugeriantis drėgmę, pralaidus orui ir suteikia malonų bei sausą miego klimatą. Žmonėms, ieškantiems patalynės, pagamintos iš gyvūnams nekenksmingų, grynų natūralių medžiagų, ne visada lengva. Veganiškos antklodės yra arba labai brangios, arba pripildytos daug poliesterio, arba iš tikrųjų patalynėse yra gyvulinės kilmės pluoštų. HEFEL Bio (Hemp) Kanapių produktai yra tikra alternatyva sintetiniams užpildams, tinka ypač alergiškiems gyvūnų plaukams ir dulkių erkėms, astmatikams.

Kanapės gaunamos iš tvarių, aplinkai nekenksmingų pasėlių, nenaudojant pesticidų ir naudojant minimalų vandens kiekį. O ekologiška medvilnė renkama rankomis ir yra aukščiausios kokybės produktas, atgabentas iš ekologinio ūkininkavimo (coa), sertifikuotas pagal ribojantį Global Organic Textile Standard.

Visiškai vengiama pesticidų ir dirbtinių trąšų. Medvilnė nėra iš anksto apdorota chloro junginiais, optiniais balikliais ar chloruotais angliavandenilių junginiais. Kiekvienas gamybos etapas, nuo auginimo iki paruoštos antklodės, yra 100 % ekologiškas

Gamintojas Hefel vienintelis patalynės produktų segmente laimėjo prestižinį apdovanojimą „Ecological Models Award“ konkurse. Be to, pagalvė turi Öko-Tex Standard 100 sertifikatą.

Sudėtis:

Audinys: 100% ekologiška medvilnė

Užpildas: 70% natūralaus kanapių pluošto ir 30% ekologiškos medvilnės

KITI ĮRAŠAI